Najboljša nosilka za dojenčke bi vam morala dati vse, kar potrebujete vi in vaš otrok – varnost, udobje, povezavo in svobodo – in vse lahko imate z all-in-one Ergobaby Omni 360. Ergobaby Omni ponuja vse položaje za nošenje, ki jih potrebujete, ko vaš otrok raste, od novorojenčka do malčka. S svojimi številnimi ergonomskimi položaji, vam skozi tiste pomembne zgodnje razvojne faze dovoli, da se povežete z otrokom. Trakovi in hrbtna podpora poskrbijo, da boste dobili popolno prileganje in lajšanje nepotrebnega pritiska na ramenih in hrbtu. Nosilka ima tudi z otroško kapuco za zasebnost, tako da sonce in veter ne bosta škodila ali prebudila vašega spečega malčka, kot tudi snemljivo torbico s predalčkom za telefona in drugih majhnih predmetov.

Ergobaby Omni 360 Air Mesh - Maui
Ergobaby Omni 360 Air Mesh – Maui

Nosilka je primerna za uporabo od rojstva brez vstavka za novorojenčke in pri tem vedno zagotavlja, da je otrok v nosilki v pravilnem naravnem položaju – noge v ˝M˝ položaju z razširjenimi koleni, zadnjica postavljena v ravnini z ali nižje od kolen in hrbtenica v pravilnem ukrivljenem položaju v obliki črke C. Nosilka podpira otroka od stegna do stegna, raste z otrokom (3,2 – 20 kg) in se prilagaja glede na velikost otroka in položaj nošenja. 

Zagotavlja vse 4 položaje nošenja in omogoča hitro spremembo položaja otroka iz pozicije, ko je obrnjen proti vam v položaj, ko je obrnjen naprej, kar med hojo.

nošenje spredaj – otrok obrnjen nazaj: ~0+ mesecevnošenje spredaj – otrok obrnjen naprej: ~5+ mesecevnošenje na boku: ~6+ mesecevnošenje na hrbtu: ~6+ mesecev

Oblazinjene naramnice, ki jih je možno prekrižati, skupaj s širokim pasom s podporo za ledveni del hrbtenice pomagajo in zagotavljajo enakomerno in pravilno razporeditev otrokove teže in nudijo popolno udobje za starše. Prečni naramni pasovi pa omogočajo še posebaj popolno prileganje nosilke posamezniku. Varnostne zaponke na naramnicah povečujejo varnost in zmanjšujejo možnost napačne uporabe. 

Hrbtišče se lahko zvije navzdol pri nošenju otroka spredaj obrnjenega naprej ali se odvije navzgor za nošenje spredaj, ko je otrok obrnjen proti vam podaljšano hrbtišče nudi dodatno podporo otrokovi glavi, vratu in hrbtenici. Nosilka ohranja dojenčka na varnem, udobnem in blizu, medtem, ko vam zagotavlja svobodo gibanja. Zaradi ergonomske oblike je nosilka prilagojena za vsakodnevne aktivnosti in dolge sprehode, njene privlačne barve in oblikovanje pa jo naredijo kot izvrsten modni dodatek tako za dejavnosti na prostem, kot tudi za sprehod po mestu. 

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja