Ergonomska nosilka Boba X

Ergonomska nosilka Boba X

USTVARJENA S POMOČJO MAMIC IN VZGOJITELJEV.

Boba X

Boba X je enostavna za uporabo in ustreza staršem vseh velikosti in postav. Nastavljivo hrbtišče in sedišče malčkom zagotavlja boljšo oporo saj se nosilka popolnoma prilagodi njihovim telesom, brez vstavka.

V primerjavi z raztegljivim trakom najboljši približek po udobju in kompaktnosti v obliki mehke strukturirane nosilke. Intuitiven dizajn, ki se regulira v višini in širini brez zankanja, pripenjanja in brez ponastavljanja nosilke in tako nudi najboljšo oporo.

Oblazinjene naramnicestrukturiran pas in možnosti enostavnega nošenja na hrbtu pa nudi najvišjo mero udobja tudi pri nošenju večjih otrok. Vsi paščki so nastavljivi, z elastičnimi gumicami pa jih preprosto zvijemo in pospravimo.

Ergonomska nosilka Boba X – Whimsical Whales

Izjemna nastavljivost nosilke omogoča nošenje novorojenčkov in majhnih dojenčkov brez vstavka in jo lahko uporabljate od rojstva oziroma od 3,2 kg pa vse do malčka težkega 20 kg. Patentirane dodatne blazinice za nogice malčkom le te podprejo kadar so utrujene in s tem nudijo dodatno oporo za udoben in zdrav sedeč položaj v tako imenovanem položaju žabice, ergonomskem položaju, ki podpira razvoj kolkov in hrbtenice.

Na pasu ima manjši žep za shranjevanje in uporabne zaponke na naramnicah na katere lahko pritrdimo svojo torbico ali igračke za otroka. Kapuca za varovanje glavice, ko otrok zaspi, diskretno dojenje ali zaščito pred vremenom, je snemljiva in nastavljiva.

Več o zasnovi nosilke:

 • Varna namestitev rastočega otroka, od novorojenčka (3,20 kg) do malčka (20 kg).
 • Nosika omogoča tri položaje nošenja – spredaj, na boku in na hrbtu.
 • Za nošenje novorojenčka vstavek ni potreben.
 • Skupna raba – za vaše otroke in vašega partnerja.
 • Odlična za malčke, (12-36 mesecev), saj vključuje odstranljive paščke za noge in blazinice, ki omogočajo širjenje sedišča.
 • Združuje udobje in kompaktnost wrap trakov v mehko oblikovani nosilki.
 • Intuitiven dizajn za nastavitev širine in višine, ki omogoča, da boste nosilko lahko popolnoma prilagodili vašemu otroku in tako zagotovili optimalno oporo.
 • Sedalni del lahko prilagodite z enim gladkim potegom in zaprete na mestu s ploskim potiskom vaše roke.
 • Omogoča hitro prilagajanje višine hrbtišča za roke dojenčka, pomoč pri dojenju in podporo glave/vratu, ko otrok zaspi.
 • Zasnovana je bila s pomočjo mater in vzgojiteljev.
 • Priznana kot izdelek primeren za zdravje s strani Mednarodnega inštituta za displazijo kolkov.
Ergonomska nosilka Boba X – Midnight Flower

ZNAČILNOSTI:

1. Sedalni del je prilagodljiv po širini (20-53 cm).

2. Jedro nosilke je prilagodljivo po višini (30-40 cm).

3. Ramenski trakovi se podaljšujejo in krajšajo. Prijazno nosačem manjše rasti.

4. Oblazinjeni ramenski trakovi z možnostjo križnega nošenja.

5. Vključene so blazinice za širitev sedalnega dela.

6. Dodana je odstranljiva nastavljiva kapuca, ki je shranjena v skrivnem žepu.

7. Na pasi je nameščen žepek z zadrgo za pametni telefon.

8. Trak za pritrditev torbice – premišljen dodatek, ki bo obdržal vašo torbico na mestu.

9. Gladko nastavljiv prsni trak.

Preberi še:

Trendovske ergonomske nosilke

 

Posted inNosilkeLeave a commenton Ergonomska nosilka Boba X

Ergobaby Omni 360

Najboljša nosilka za dojenčke bi vam morala dati vse, kar potrebujete vi in vaš otrok – varnost, udobje, povezavo in svobodo – in vse lahko imate z all-in-one Ergobaby Omni 360. Ergobaby Omni ponuja vse položaje za nošenje, ki jih potrebujete, ko vaš otrok raste, od novorojenčka do malčka. S svojimi številnimi ergonomskimi položaji, vam skozi tiste pomembne zgodnje razvojne faze dovoli, da se povežete z otrokom. Trakovi in hrbtna podpora poskrbijo, da boste dobili popolno prileganje in lajšanje nepotrebnega pritiska na ramenih in hrbtu. Nosilka ima tudi z otroško kapuco za zasebnost, tako da sonce in veter ne bosta škodila ali prebudila vašega spečega malčka, kot tudi snemljivo torbico s predalčkom za telefona in drugih majhnih predmetov.

Ergobaby Omni 360 Air Mesh – Maui

Nosilka je primerna za uporabo od rojstva brez vstavka za novorojenčke in pri tem vedno zagotavlja, da je otrok v nosilki v pravilnem naravnem položaju – noge v ˝M˝ položaju z razširjenimi koleni, zadnjica postavljena v ravnini z ali nižje od kolen in hrbtenica v pravilnem ukrivljenem položaju v obliki črke C. Nosilka podpira otroka od stegna do stegna, raste z otrokom (3,2 – 20 kg) in se prilagaja glede na velikost otroka in položaj nošenja.

Zagotavlja vse 4 položaje nošenja in omogoča hitro spremembo položaja otroka iz pozicije, ko je obrnjen proti vam v položaj, ko je obrnjen naprej, kar med hojo.

Oblazinjene naramnice, ki jih je možno prekrižati, skupaj s širokim pasom s podporo za ledveni del hrbtenice pomagajo in zagotavljajo enakomerno in pravilno razporeditev otrokove teže in nudijo popolno udobje za starše. Prečni naramni pasovi pa omogočajo še posebaj popolno prileganje nosilke posamezniku. Varnostne zaponke na naramnicah povečujejo varnost in zmanjšujejo možnost napačne uporabe.

Hrbtišče se lahko zvije navzdol pri nošenju otroka spredaj obrnjenega naprej ali se odvije navzgor za nošenje spredaj, ko je otrok obrnjen proti vam podaljšano hrbtišče nudi dodatno podporo otrokovi glavi, vratu in hrbtenici. Nosilka ohranja dojenčka na varnem, udobnem in blizu, medtem, ko vam zagotavlja svobodo gibanja. Zaradi ergonomske oblike je nosilka prilagojena za vsakodnevne aktivnosti in dolge sprehode, njene privlačne barve in oblikovanje pa jo naredijo kot izvrsten modni dodatek tako za dejavnosti na prostem, kot tudi za sprehod po mestu.