Nasveti za stave za blackjack – strategije stav za blackjack, ki delujejo

Nasveti za stave za blackjack – strategije stav za blackjack, ki delujejo

Če želite nasvete za stave blackjacka, preberite to. Spoznali boste stavne strategije blackjacka, ki delujejo tako na spletu kot v resničnem svetu.

Predvsem sta bistvenega pomena pravilen odnos in miselnost. S pozitivnim odnosom in dobrim fokusom lahko igralec zmaga. Pomembno je tudi široko poznavanje igre. Kako igrati igro, pravila, pogoji in drugo je potrebno, da igralec lahko loči točke, kjer naj začne svoje zmagovalne priložnosti. Poleg tega mora igralec imeti tehnike, kako igrati in kako zmagati. Uporablja lahko metodo štetja kart, metodo upravljanja sreče ali denarja ali osnovno strategijo blackjacka. Iz teh tehnik bo moral igralec izvajati vaje za popolno igro in priložnosti za zmago.

Ker je blackjack igra, ki temelji na matematiki, obstajajo smernice, ki so jih razvili matematiki ali statistiki in raziskovalci o tem, kako povečati možnosti za zmago v igri. Naredili so izračune in raziskave z uporabo simulacijskih programov in zdaj so prišli do niza pravil, ki je zdaj tisto, čemur pravimo osnovna strategija blackjacka. Na splošno se igralce spodbuja, da vedno zadenejo začetne karte s skupno številko 17 ali več, vedno zadenejo za skupno karto od 12 do 16 z delivčevo gornjo karto sedem ali več in vedno zadenejo za skupno karto osem ali manj. Te tehnike so še posebej primerne za začetne karte brez asa. Za začetne karte z asom je splošno načelo, da stojite na mehkih 19-20 in podvojite, če ima delivec gornjo karto od štiri do šest in je igralčevo skupno število kart od 13 do 18.

Igralcu tudi svetujemo, da podvoji devetko, če ima delivec odprto karto šest ali manj, desetico, če ima delivec devet ali manj, in 11, razen če ima delivec kot gornjo karto asa. Po drugi strani pa mora igralec razdeliti svoj par dvojk in trojk, če ima delivec odprto karto od štiri do sedem, razdeliti svoj par asov in par osmic in ne deliti obraznih kart, kot so kralji, dame in fanti, par petic in par desetic.

Osnovna strategija ni popolno zagotovilo za zmago, vendar povečuje potencial zmage, saj uporablja matematično formulo.

Zdaj lahko igralec, da bi se seznanil s temi strategijami, vadi s spletnimi igrami ali simulatorji. Simulatorji so v pomoč, ker pokažejo, kateri del ima igralec napako. Skratka, pomaga igralcu izpopolniti strategijo.

Karte za štetje lahko uporabite tudi tako, da vsaki karti dodelite vrednost točke, bodisi 0, -1 ali +1.

Visoki in pozitivni rezultati pomenijo večje možnosti za zmago.

Za srečo in upravljanje denarja uporablja načelo tolerance. Igralec si dodeli čas, znesek ali število izgub in ko to doseže, preneha igrati, da se izogne bankrotu s svoje strani.