Strategija stav za blackjack – nasveti za štetje kart za blackjack

Strategija stav za blackjack – nasveti za štetje kart za blackjack

Če želite stavno strategijo blackjacka, preberite to. Naučili se boste nasvetov za štetje kart za blackjack.

Igre blackjack ne potrebujejo srečelovov, slutnje, ugibanj ali kakršnih koli drugih vraževernih prepričanj. Vse, kar igralec potrebuje, je odlično razumevanje celotne igre. V igri so področja, ki jih je treba izkoristiti.

Ali igralec ali hiša dobi naravnost.

Naravno pomeni enaindvajset na prvi dve razdeljeni karti. Igralec ima prednost, če hiša dobi naravno, ker izgubi le stavo pri eni proti eni osnovi, včasih nič, zlasti če ima zavarovanje. Po drugi strani pa, če je igralec tisti, ki dobi natural, je to spet prednost, saj ga hiša plača v razmerju 1,5 proti ena.

Druga stvar, ki jo mora igralec razumeti, so karte, ki koristijo hiši ali igralcu. Načelo je, da hiši koristijo karte šest in manj. Te kartice se imenujejo male oštevilčene kartice. Medtem pa so za igralce velike oštevilčene karte idealne prednosti. Razumevanje, kako to izkoristiti, je bistvenega pomena za zmago v blackjacku. Igralce spodbujamo, da stavijo več, če je več kart z velikimi številkami in obratno. Tudi, če je v čevlju ostalo malo kart, je to še najboljši čas za zvišanje stave.

Da bi lahko ugotovil, ali je igralčev števec pozitiven in visok, lahko uporabi tako imenovano Hi-Lo metodo. Kartam od dveh do šestih je dodeljena vrednost točke +1, kartam od deset do asa pa je dodeljena vrednost točke -1. Ostale karte, ki so vmes, so nevtralne. Torej, ko so igralčeve karte pri štetju bolj pozitivne in visoke, ima več možnosti za zmago v igri. Cilj te metode je tudi premagati ali uničiti delivca.

Druga tehnika, kako zmagati pri blackjacku, je vadba.

Obstajajo računalniški simulatorji za delo. Ta simulator lahko programira igralec. Prav tako spremlja igralčeve dolgoročne dobitke, kar je koristno, saj sledi tudi teoretičnim dobičkom. Ta simulator lahko igralcu pomaga tudi pri vadbi, tako da ga samodejno popravi, če naredi napako v vadbeni igri.

Obstajajo tudi knjige o štetju. Nasvete, ki jih igralci preberejo, naj uporabijo in vadijo z njimi, da bodo tehnike pravočasno izpopolnjene. Zdaj, če igralec ne more izpopolniti tehnike in ima še vedno “slabe roke” glede igre in še vedno izgublja več, potem je bolje, da preneha. Igralci ne bi smeli zapravljati denarja za to igro. Če želijo zmagovati in uživati, je izpopolnjevanje tehnik nujno.

Prav tako igralci ne bi smeli biti preveč očitni pri štetju kart med igranjem v igralnicah. To je zakonito, vendar skoraj vse igralnice ne bodo všeč takšnim igralcem, ker je precej očitno, da zapuščajo igralnico.